PLAYDATE NACKAPeople Learning and Asking Y
Digital Age Teacher Exploration


Välkommen till Nackasalen, Nacka Stadshus den 13 mars, klockan 13.45 för ett tillfälle där vi tillsammans lär på ett lättsamt och lekfullt sätt

Du har kanske ställt dig liknande frågor som dessa någon gång:Vad är EduCreation, Twitter, Kaizena... ? Hur kan man jobba med QR-koder, Formativ bedömning, bloggar, iMovie, Flipped Classroom, programmering...? Hur hittar jag bra resurser och arbetssätt i mitt ämne/min undervisning?
Är du det minsta intresserad av att nätverka kring IT-pedagogiska verktyg och arbetssätt är detta något för dig! Vi vänder oss till alla, från förskola till gymnasium. Det du inte hunnit undersöka eller  ta reda på själv kan du få hjälp med här, tillsammans med andra som vill samma sak.  Fyll i vad du skulle vilja lära dig och kunskapsdela kring. Det kan vara vad som helst som du hört  talas om och är nyfiken på att lära mer om. Utifrån era förslag och önskemål planerar vi sedan olika grupper. Du kan bli placerad i en grupp du ej valt om få personer valt detta ämne. Då kan du själv välja en annan grupp!

Program

13.45 Välkomna, dagens program. Hur går det till?

14.10 Fika med smörgås

14.30- 15.25 Pass 1

15.30- 16.25 Pass 2

16.30 Återsamling och avslut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar